Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Usi industriale

Usi sectionale industriale

Usile sectionale reprezinta cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic si financiar. Usile sectionale se pot realiza pana la 8m latime si 7m inaltime. Nu este nevoie sa modificati dimensiunile golului in functie de usa, deoarece noi realizam usa in functie de spatiul existent si necesitatile dumneavoastra. Toate panourile usilor sectionale sunt vopsite in camp electrostatic si prezinta tratamente anti-coroziune.

Avantaje si beneficii!

 • Usile comercializate de Urbantec sunt concepute astfel incat siguranta este pe primul loc.
 • Usile sunt dotate cu sisteme de protectie contra ruperii arcului si sisteme contra ruperii sufelor.
 • Rolele de culisare sunt din teflon si asigura o functionare sigura si silentioasa.
 • Usile industriale sectionale sunt formate din panouri de otel cu o grosime de 42mm.
 • Umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neiflamabila.
 • Usile prezinta chedere duble pe toate cele patru directii.
 • Toate componentele metalice sunt realizate din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurant o functionare sigura si de lunga durata.
 • Arcurile galvanizate sunt garantate pentru 25.000 de cicluri.

Modele. Texturi. Culori.

Tipuri de panouri usi sectionale industrialeExemple configurare usi industriale

Tipuri de panouri usi sectionale industriale 2

 

Texturi panouri usi sectionale industriale

 

 

Panourile sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sase scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile sectionale industriale  realizate din panouri sandwich (cu pereti dubli)ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

 

Culorile standard pentru usile sectionale industriale sunt alb RAL9002, maro RAL8019 si argintiu RAL9006, la cerere se poate opta pentru orice culoare din gama RAL. Pentru a completa noua cerere de piata firma noastra pune la dispozitie culori specale: wenge, imitatie de stejar auriu, stejar inchis si mahon. Toate panourile usilor de garaj sunt vopsite in camp electrostatic si prezinta tratamente anticoroziune.

Culori RAL usi sectionale industriale

Usa cu acces pietonal.

Usile sectionale industriale pot fi dotate cu usi pietonale, care permit accesul in hala fara a fi necesara deschiderea intregii usi industriale. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in hala, reducandu-se astfel si consumul de energie termica.

Variante disponibile:

 • Usa acces pietonal CU prag (latime utila 0,82m) - cu amortizor inclus (feronerie standard aluminiu natur, alb RAL9002 si maro RAL8019);
 • Usa acces pietonal FARA prag (latime utila 1,22m) - cu amortizor inclus (feronerie standard aluminiu natur, alb RAL9002 si maro RAL8019).

Actionare.

Usile sectionale pot fi actionate:

 • manual cu lant datorita sistemului de arcuri de torsiune care preia toata greutatea;
 • sau pot fi actionate cu motor industrial axial.

   

Motorul usii industriale de la MFZ Germania este proiectat pentru o folosire intensiva avand incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta, cand nu exista curent electric.

 

Sistem de ridicare.

 

 

 


USI RULOU INDUSTRIALE

Usi rulou industriale 1

Multumita constructiei, sistemul de ghidare verticala si absentei sinelor de ghidare orizontala, usa rulou poate fi instalata in aproape orice cladire. Alte mecanisme pot opera in spatele golului de montaj, nu ocupa spatiu in fata sau in interiorul cladirii, fiind necesari doar 300-600mm deasupra golului de usa, avand dimensiuni maxime de 8m latime si 6m inaltime.

Usi rulou industriale 2

Sectiunile de aluminiu din care este facuta usa sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a asigura o mai buna izolare de-a lungul intregului perimetru. Lamelele din care este construita usa industriala tip rulou asigura stabilitate si rezistenta la actiuni mecanice. Suprafata profilului de aluminiu se caracterizeaza printr-o foarte buna durabilitate a culorii. Lamelele au o rezistenta marita la frecare si asigura si rezistenta impotriva actiunii agentilor atmosferici.

Utilizarea eficienta si silentioasa a usii este asigurata de sinele pentru ghidare, echipate cu perii anti-derapare pe margini si un motor silentios si compact.

Usi rulou industriale 3


USI ARMONICE

Usi armonice 1

Usile armonice comercializate de Urbantec sunt versatile, inovative si cu un design special gandit, fara sina inferioara, ofera utilizare la maxim a spatiului de care dispuneti. Usa armonica se poate realiza pana la 33m latime si 7m inaltime. Pentru situatiile de urgenta sau pentru economisirea energiei termice se poate utiliza usa pietonala incastrata in blatul usii armonice. Panourile sunt vopsite in camp electrostatic si sunt tratate anti-coroziune. Suprafata este neteda si poate fi vopsita fata-verso in diferite culori.

Usi armonice 2

DESCRIERE TEHNICA:

 • Usile armonica sunt formate din panouri de otel cu grosime de 52 mm latime de 750/1420 mm si inaltime  de 2200/7000 mm, cu toc de aluminiu si sina de glisare din otel galvanizat.
 • Etansarea este realizata cu perii de PVC ( sus si jos) si garnituri din EPDM pe lateral.Toate accesoriile( balamale, carucioare de glisare, maner si blocatori) sunt vopsite in culoarea neagra.
 • Motorul usii armonica este proiectat pentru o folosire intensiva avind incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta cand nu exista curent electric.
 • Optional se poate opta pentru: fotocelule, detector acustic-luminos, deblocator cu maner si cheie montat pe tocul lateral, ferestre cu colturi rotunjite( 500 – 600 mm), grile de ventilatie, mecanism antipanica cu unul sau doua puncte de inchidere, zavor exterior, usa pietonala cu sau fara prag.

Usi armonice 3


USI RAPIDE

Usi rapide

1. Usile rapide cu repliere

Sunt usile de mare viteza care se deschid si se inchid pe verticala, folosind operatia de repliere sau strangere. Modelul cu repliere se potriveste pentru aplicatii, acolo unde sunt necesare inchideri si deschideri rapide. Acest tip de usa se potriveste pentru deschideri largi si este conceput pentru folosirea de zi cu zi intern/extern, cu o mentenanta minimala.

Usile rapide cu repliere

2. Usile rapide cu rulare 

Sunt usi de mare viteza care se deschid si se inchid pe verticala folosind operatia de rulare. Modelul acesta se foloseste in aplicatiile unde sunt necesari timpi rapizi de deschidere si inchidere. Acest tip de usa se potriveste la deschideri mici si medii, fiind prevazute sa functioneze pentru trafic puternic.

Toate usile rapide cu rulare sunt marcate cu CE si se supun reglemantarilor de siguranta EN 13241-1.

DESCRIERE ACTIONARE ELECTRICA

 • Motor trifazat 400V, 1,5 Kw, cu autofrana si blocaj magnetic rapid cu limitator de cursa.
 • Panou de comanda cu placa de control si leduri ce indica etapele de operare, circuit electric cu sigurante controlat prin telecomanda.
 • Posibilitatea de reglare a timpului de inchidere/deschidere automata, avertizare sonora de pericol , inchidere automata.
 • Comanda standard prin panou de control cu 3 butoane, inchis/deschis/panica.
 • Deschidere manuala: in caz de intre- rupere a curentului, usa se poate ridica prin utilizarea unei manivele de urgenta. 
 • Optional se pot folosi si alte actionari: telecomanda, snur tragere, bucla inductie magnetica in podea.

  Usile rapide cu rulare

DESCRIERE TEHNICA

 • Structura autoportanta realizata din profile din otel galvanizat (optional inox).
 • Prelata din foaie din panza cauciucata clasa 2 de stingere 680g/mp versiune standard 0,8 mm grosime (optional 1700g/mp 4 mm grosime).Un rand de ferestre transparente la nivelul ochiului.
 • Tevi de ranforsare din otel galvanizat fixate in prelata pe latimea acesteia, impotriva vantului sau iesirii din ghidaje.
 • Sistem de inchidere in partea de sus prin rulare.
 • Sistem de reghidare a prelatei in ghidaje.
 • Rezistenta la vant 120km/h , viteza de inchidere/deschidere 1m/s. In cazul dimensiunilor mari sau functionare in zone cu vant puternic,  viteza de functionare poate fi ajustata.
 • Sisteme de siguranta standard pentru comunitatea europeana : fotocelule, sefy age, lampa semnalizare.

 

 

 

3. Usa rapida spirala

Reprezinta solutia economica optima pentru caile de acces, cu trafic intens, din cladiri. Ea prezinta in acelasi timp rezistenta impotriva socurilor mecanice, precum si rezistenta puternica la actiunea factorilor meteriologici. Se poate opta pentru variante cu insertii ce asigura vizibiliate, usa poate si aleasa dintr-o gama variata care sa corespunda oricarei necesitati. Usa rapida spirala este construita pentru a fi utilizata in regim industrial la cel putin 150.000 de actionari pe an, astfel reprezinta o optiune de incredere pentru cei care doresc o usa cu durata de intrebuinare maxima, fara defectiuni, cu intretinere minima si zgomot de functionare redus.

Usa rapida spirala

SPECIFICATII TEHNICE USA RAPIDA SPIRALA

 • Construita pentru a fi utilizata in regim industrial la cel putin 150.000 de actionari pe an, usa rapida spirala reprezinta o optiune de încredere pentru cei ce doresc o usa cu durata de întrebuintare maxima, fara defectiuni, cu întretinere minima si zgomot de functionare redus.
 • Usa de exterior, rezistenta la vant si intemperii precum si la intrarea prin efractie.
 • Uzura zero la foaia usii.
 • Motor de actionare de mare viteza (pana la 2 m/s) comandat electronic.
 • Toate tipurile de generator de impuls adaptabile: telecomanda, radar, snur tragere, bucla inductie magnetica in podea.
 • Grilaj luminos de protectie TLG sau senzor de muchie.
 • Dimensiuni uzuale pana la L = 8000 mm x H = 7000 mm].

Usa rapida spirala 2

 

 

 

 

 

 

 

 


USI CULISANTE

Pentru deschideri mari ai nevoie de inchideri mari! De aceea venim in intampinarea ta cu usile culisante care se caracterizeaza printr-o adaptabilitate perfecta pentru toate tipurile de cladiri industriale, fiind potrivite inclusiv pentru deschideri de pana la 30m latime. Usile culisante sunt usor de instalat si pot fi individualizate respectand particularitatile cladirii dumneavoastra.

Aceste usi culisante de dimensiuni mari sunt realizate din panouri si au la baza o tehnologie de deschidere inovativa, fiind disponibile in trei variante: cu sina jos, fara sina si cu roti. Deasemenea ele pot veni dotate cu o motorizare puternica proiectata pentru o folosire intensiva avand incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta, cand nu exista energie electrica.

Usi culisante industriale

Pentru o oferta completa sau pentru mai multe informatii despre usile industriale oferite de Urbantec, contacteaza echipa noastra. Am fi incantati sa descoperim o cale de a colabora.

Statistici