Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

 

Creste valoarea casei tale cu usile de garaj comercializate de URBANTEC.

1. Izolare termica

Usile de garaj sectionale comercializate de Urbantec sunt formate din panouri din otel cu o grosime de 42mm, umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Usile prezinta garnituri elastice si chedere dublate, pentru o izolare termica superioara, pe toate cele patru directii. Acestea sunt rezistente la schimbari bruste de temperatura.

2. Calitate si design

Estetica locuintei este un factor determinant in alegerea usii de garaj, deoarece aceasta trebuie sa fie parte integranta din arhitectura generala. In ultimul an, tendintele internationale acorda o atentie sporita usilor cu un design special, personalizate si individualizate la cererea fiecarui client. Nu este un lucru usor, insa un produs de calitate cu un aspect deosebit face diferenta!

Cu panouri din lemn in nuante speciale, imbracate cu materiale textile, metal sau chiar mozaic, usa de garaj este acum vedeta casei tale. Gama de usi de la Urbantec cuprinde culori si texturi variate, perfecte pentru realizarea unei usi de garaj unicat. Urbantec recomanda asortarea paziilor cu tocurile si profilele, pentru un aspect armonios si un stil arhitectural modern.

3. Termene de livrare

In functie de modelul de usa ales, termenul de livrare poate fi de cateva zile, saptaman sau... chiar luni. De ce luni? Pentru ca, de exemplu o usa de garaj unicat, imbracata manual in mozaic are zeci de milioane de piese care trebuie atent fixate, pentru a se imbina perfect functional si estetic. In plus, o astfel de usa are nevoie de etape diferite de tratare si de protejare a panourilor, intre etapele de executie.

Pentru a va incadra in timp si pentru a comanda corect tipil de usa de care aveti nevoie, solicitati

suportul reprezentantilor Urbantec.

4. Super pret

Urbantec ofera usi de garaj sectionale in toata gama de pret, fapt ce permite clientilor sa aleaga fie modelul de baza intr-o gama variata de culori atat pentru panouri, cat si pentru profile, fie modele speciale combinand accesorii si functionalitati. Convinge-te si solicita aici o oferta de pret unui reprezentant Urbantec.


Modele. Texturi. Culori.

1. Tipuri de panouri

Urbantec comercializeaza 4 tipuri de panouri: SINGLE, MULTI, FLAT si BLOCKS. Panourile sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sase scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile de garaj realizate din panouri sandwich (cu pereti dubli)ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

 


2. Culori disponibile

Culorile standard pentru usile sectionale rezidentiale sunt alb si maro, la cerere se poate opta pentru orice culoare din gama RAL (vopsire auto. Pentru a completa noua cerere de piata firma noastra pune la dispozitie culori specale: wenge, imitatie de stejar auriu, stejar inchis si mahon. Toate panourile usilor de garaj sunt vopsite in camp electrostatic si prezinta tratamente anticoroziune.

 

 

 

Usile de garaj PERSONALIZATE cu IMAGINI

 

Usa de garaj RTH de la Urbantec personalizata cu fototapet este acum la dispozitia clientilor intr-un numar infinit de variante. De la peisaje exotice, pana la lucrari abstracte, usa de garaj va deveni centrul imaginatiei oricui isi amenajeaza sau reamenajeaza casa.

Usile de garaj cu fototapet personalizat pot fi realizate cu peisaje, personaje, masini sau modele grafice speciale, in functie de indicatiile si dorintele clientului. Deoarece este nevoie de o imagine grafica de mari dimensiuni in functie de usa de garaj necesara, aceasta poate fi editata/compusa vectorial, realizandu-se astfel inclusiv anumite modele repetitive sau, bineinteles, se poate folosi una dintre imaginiile din banca de imagini pe care o avem la dispozitie direct pe site-ul FotoTapet.ro.

 

 


Usi cu aplicatii de inox

Acum va puteti personaliza usa de garaj, astfel incat sa completati designul special al casei dumneavoastra.Va recomandam sa optati pentru aplicatii de inox si va punem la dispozitie o gama ampla de forme si modele.

Daca doriti sa pastrati aceeasi geometrie aplicatiilor de inox in cazul in care aveti o usa alaturata de garaj sau chiar pentru usa de intrare in vila, puteti alege, la comanda, oricare dintre variantele prezentate mai jos.


Usi speciale BREDA

Colectia "Le Perle"

Usile de garaj din gama exclusivista "Le Perle" sunt realizate manual, ca modele unicat. In gama de lux "Le Perle" pentru usile de garaj rezidentiale, producatorul italian a realizat manual o serie de produse unicat, adevarate opere de arta, care imbina perfect inovatia, finisarile delicate, texturile rafinate si design-ul avangardist. Usile de garaj "Le Perle" sunt disponibile in cinci colectii distincte: Metal Jewels, Wooden Jewels, Textiles Jewels, Stone Jewels si Resins Jewels. Toate produsele sunt disponibile numai pe comanda, iar preturile difera in functie de personalizarea, timpul de executie si dimensiunile modelului dorit.

              Metal Jewels                                                          Wooden Jewels                                      Textiles Jewels

                                  Stone Jewels                                                                                        Resins Jewels

Colectia cu panouri din lemn

Usile de garaj cu panouri din lemn se realizeaza, pe comanda, in functie de nevoile si gusturile dumneavoastra. Aceste usi se pot comanda in functie de golul de usa existent si de bugetul pe care doriti sa-l alocati pentru o usa de garaj speciala. Panourile din lemn vor oferi casei dumneavoastra un stil personal, inconfundabil, fiind recomandate celor care iubesc texturile naturale si arhitectura clasica, pastrand in acelasi timp traditia.

In functie de panoul ales, aspectul general al usii dumneavoastra de garaj va scoate in evidenta designul arhitectural al intregii case, se va incadra perfect in imaginea de ansamblu, oferind totodata o nota de eleganta si stil. Fie ca optati pentru Stejar Auriu, Nuc sau Mahon, in tonuri pur si simplu seducatoare, usa de garaj cu panouri din lemn va reflecta pe deplin stilul dumneavoastra, mai ales ca tipul de panouri pe care il veti alege va personaliza practic in proportie de 100% usa dumneavoastra de garaj.

 

Statistici