Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Tehnologia Z-WAVE

Z-Wave este un protocol inovator, wireless care este folosit in sisteme automatizate casnice. Aceasta tehnologie este utilizata la sisteme electronice cum ar fi termostatele, alarmele, iluminatul, aerul conditionat si unitatile de ventilatie, sistemele audio-video.

 

Z-Wave este o tehnologie de retea MESH, unde fiecare dispozitiv din retea poate trimite sau primi comenzi. Dispozitivele pot de asemenea sa controleze si sa monitorizeze functionarea anumitor module, informand constant unitatea centrala asupra statusului lor. Dispozitivele Fibaro se bazeaza pe tehnologia Z-Wave, multumita careia pot functiona individual sau in grupuri, comunicand unul cu altul, oferindu-va optiuni nelimitate de management al automatizarii casei. Fiecare modul a trecut prin niste probe in urma carora a primit un certificat de compatibilitate.

 

In mod curent, 250 de companii din intreaga lume au acces la tehnologia Z-Wave. Prin munca noastra constanta si prin compatibilitatea cu produsele lor, avem acces la numeroase solutii si posibilitati de configurare a unor cladiri inteligente. Fibaro este un deschizator de drumuri pe piata in acest sens.

 

 
Statistici