Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Senzor de inundatie

Combinatia perfecta intre design si functionalitate

Senzorul de inundatie Fibaro – design inovator, dimensiuni compacte si o multime de functii aditionale. Senzorul de inundatie Fibaro este cu adevarat remarcabil. Acest dispozitiv unic poate garanta siguranta ta si a familiei tale.

Prin precizia si tehnologia sa avansata Senzorul Fibaro te avertizeaza in privinta unei inundatii, a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii. Toate acestea intr-un singur dispozitiv care nu are nevoie de intretinere sau de instalare.


La inceput a fost
o picatura de apa...

Apa este cea mai des intalnita substanta din lume, este substanta care ne da viata si ne ofera sansa de a ne bucura de ea in fiecare zi.
Importanta acestei substante care acopera 70% din suprafata Pamantului este atat de mare incat ne-a inspirat sa-i aducem un omagiu. Designul senzorului de inundatie Fibaro a fost inspirat de picatura perfecta de apa. Fiecare picatura, la fel ca modulele sistemului nostru, poate exista individual sau poate fi interconectata, alcatuind un ecosistem. Forma unei picaturi de apa este perfecta, astfel ca si senzorul nostru trebuia sa arate la fel. Senzorul este realizat din plastic alb lucios de inalta calitate si are definitivate toate detaliile. Designul sau este extrem de functional si tehnologia sa ofera posibilitati nelimitate.


Perfect pana la ultimul detaliu

Senzorul de inundatie Fibaro este cel mai avansat si functional, dar totusi incredibil de estetic senzor de acest fel disponibil pe piata. Inainte de a incepe procesul de proiectare, inginerii de la Fibaro au testat mai multi senzori de inundatie. Nici unul nu a corespuns asteptarlilor noastre. Iata de ce am inceput sa lucram la propriul nostru design. Astfel s-a nascut Senzorul de Inundatie Fibaro - echipat cu o noua tehnologie care poate sa iti asigure siguranta - totul intr-o forma extrem de compacta. 

 
 

Senzor inclinare

Detecteaza miscarea sau inclinarea la mai mult de 15 grade. Trimite o alerta in cazul in care senzorul este mutat.

 

ALARMa cu SIRENa

Alarma incorporata te ajuta sa reactionezi rapid in caz de inundatie sau de schimbare brusca de temperatura.

 

Sonde telescopice

Senzorul de inundatie Fibaro este singurul din lume care functioneaza perfect pe suprafete denivelate, multumita sondelor telescopice din aur care sunt suficient de flexibile pentru a compensa suprafata denivelata.

 

Intrare/iesire

Terminalul de intrari permite conectarea unei sonde externe si instalarea senzorului in orice locatie. Terminalul de iesiri permite conectarea la un sistem de alarma.

 

Indicator vizual

Pe langa alarma dispozitivul poate emite alerte si prin intermediul culorilor emise de LED-ul RGB incorporat

 

impiedica interventia

Carcasa speciala contine un buton care protejeaza senzorul impotriva deschiderii accidentale.

 

alimentare cu baterie 

O singura baterie este suficienta pentru a alimenta senzorul 2,5 ani.*

 

sENzOR de temperatura

Senzorul de temperatura incorporat poate fi folosit pentru a controla un sistem de incalzire prin podea sau pe post de senzor de alarma pentru incendii, detectand cresterea brusca a temperaturii.

 

*setari implicite


Un singur senzor , posibilitati nelimitate

Senzorul nostru este un dispozitiv complet. Poate fi alimentat cu baterie sau curent, in functie de locatia de operare.

Senzorul functioneaza pe 12 sau 24 VDC. Multumita terminalului de iesire, senzorul de inundatie Fibaro poate fi integrat la orice sistem

de alarma. Terminalul de intrare permite conectarea unei sonde externe pentru folosirea senzorului in locuri cu accesibilitate limitata.

12/24 VDC sau Baterie

Puteti alimenta senzorul de inundatie

la 12/24 VDC sau la baterie (2,5 ani)

Integrare sistem alarma

Senzorul permite integrarea la aproape

orice sistem de alarma disponibil pe piata

Cu cablu sau wireles

Senzorul permite trimiterea de notificari

prin cablu sau wireless.


Protectie dubla

Senzorul nostru de inundatie are un aspect placut, te face sa vrei sa il analizezi mai atent. Intelegem foarte bine acest lucru. Orice miscare sau relocare poate face ca senzorul sa nu mai functioneze, motiv pentru care detectorul incorporat indica orice miscare sau orice incercare de deschidere. Un raport va fi trimis utilizatorului principal pentru ca suntem constienti ca senzorul este un dispozitiv foarte important, cu o responsabilitate foarte mare, aceea de a ne monitoriza casa.

 

15°

Tilt sensor


Oriunde ai nevoie

Este important sa identifici rapid riscurle unei caderi de curent.

Forma compacta a senzorului si posibilitatile variate de comunicare cu sisteme de alarma garanteaza ca vei afla imediat de o cadere de curent sau de pericolul unei inundatii. Senzorul poate fi instalat in locuri greu accesibile. Poate functiona in orice locatie unde ai nevoie de el. Chiar daca nu poate fi instalat intr-un loc anume, poti oricand sa conectezi o sonda cu fir pentru a detecta scurgerile.

*sonda cu fir nu este inclusa.


Sonde telescopice din aur

Senzorul de inundatie Fibaro este echipat cu sonde telescopice din aur de 24k. Mecanismul sofisticat telescopic permite asezarea senzorului in orice locatie, chiar si pe o suprafata denivelata. Placajul din aur previne coroziunea si asigura cea mai precisa detectare a lichidelor. Toate acestea duc la o reactie rapida inainte ca situatia sa se agraveze


Avertizare la deschidere

Din motive de siguranta senzorul Fibaro este protejat impotriva deschiderii, a opririi sau a distrugerii.

Detectarea oricarui tip de interventii va genera o alerta prin SMS, Push sau e-mail.


Avertizare prin culoare

Poti afla ce s-a intamplat dintr-o singura privire, multumita indicatorului cu lumina colorata. In functie de culoarea LED-ului incorporat

poti afla daca senzorul a dectat apa, sau o crestere / scadere a temperaturii.

Cu testerul de acoperire Z-Wave incorporat poti determina cu usurinta daca locul pe care l-ai ales pentru senzor permite comunicarea cu

controllerul principal sau daca va fi nevoie de utilizarea unei sonde externe pentru a asigura operarea corecta a senzorului.

 

Alarma inundatie

Apa detectata

In afara razei

In afara retelei Z-Wave

In raza

In raza Z-Wave

80°C

Temperatura foarte crescuta

21°C

Temperatura optima

-1°C

Temperatuta foarte scazuta


Siguranta pe primul loc

De obicei putem sa ne dam seama ca urmeaza o inundatie daca observam mici scurgeri langa cada sau apa langa masina de spalat. Totusi, cum procedam atunci cand cada este incastrata sau cand scurgerile sunt prea mici pentru a fi observate? Cel mai bine este sa iti iei masuri de siguranta instaland senzorul de inundatie Fibaro. Acesta reprezinta solutia ideala in orice locatie unde banuim ca pot exista scurgeri, chiar daca accesul este unul mai dificil.

Instaleaza senzorul Fibaro si nu vei mai avea niciodata grija unei inundatii. La cel mai mic semn al unei inundatii vei primi o alerta pe smartphone si vei putea chema imediat un instalator.

* IIn cazul unei alarme, informatia pleaca imediat spre telefonul si tableta ta.


Greu de scufundat

Senzorul este conceput pentru a functiona in cele mai grele conditii. Functioneaza la temperaturi extreme- de la -10oC* la 95oC*.

Poate face fata oricarui tip de inudatie. Carcasa este waterproof, permitand contact direct cu lichidul, si nu se scufunda, ceea ce ar intrerupe

comunicarea. Doar un astfel de senzor iti poate garanta siguranta.

*By using the proper battery.


Raspuns prompt

Pericolul unei inundatii detectat de senzor declanseaza raspunsul Sistemului Fibaro care raspunde automat oprind alimentarea cu apa.

Instaland o supapa solenoida si un Releu Fibaro, sistemul va raspunde automat si va opri alimentarea cu apa.

Senzorul Fibaro de inundatie impreuna cu o supapa solenoida si un Releu Fibaro iti garanteaza siguranta deplina a casei tale.

"...opreste apa..."


Incalzire prin podea

Incalzirea prin podea este o inovatie in materie de confort dar din pacate este dificil de controlat. Este greu sa determini temperatura optima si sa opresti incalzirea la momentul potrivit pentru a evita temperaturi incomode. Multumita senzorului de temperatura integrat, senzorul de inundatie Fibaro te poate ajuta sa coordonezi

incalzirea prin podea. Fibaro Home Center 2 asigura temperatura ideala pentru confortul familei tale, totul cu cel mai mic consum de energie posibil.

28°C

temperatura podea

Stiati ca...

Fibaro are un Senzor Universal care poate fi
combinat cu un senzor de temperatura DS18B20 care poate fi apoi montat sub podea sau chiar acoperit cu beton.

Previne inghetul

Pentru ca senzorul Fibaro rezista in cele mai grele conditii, poate fi folosit in fata casei pentru a monitoriza temperatura de la nivelul aleii. In caz de inghet este posibil ca masina sa alunece la iesirea din garaj. De ce sa provoci accidente atata timp cat senzorul Fibaro poate preveni formarea ghetii in jurul casei tale? 

-1°C

Temperatura


...si te ajuta sa detectezi incendiile

Senzorul rezista la temperaturi extreme. Orice schimbare brusca de temperatura declanseaza o alarma la panoul de comanda* si o alerta va fi trimisa catre telefoanele mobile. Din fericire senzorul de inundate poate detecta rapid un incendiu , mai ales daca dtectoarele de incendiu din casa au probleme. Senzorul Fibaro este un dispozitiv de protectie aditional binevenit la sistemul de alarma din casa contra incendiilor.

 

80°C

Temperatura

Combinatia perfecta

Posibilitatea de asociere cu numeroase dispozitive si scenariile extinse permit panoului de control Home Center 2 sa actioneze independent imediat dupa ce a fost detectat riscul unei inundatii sau al unui incendiu. La cea mai mica scurgere de langa masina de spalat senzorul de inundatie trimite un semnal Releului Fibaro care va inchide supapa solenoida, si va deconecta masina de spalat de la alimentare prin intermediul prizei de perete Fibaro. In caz de detectare a focului, Releul Fibaro opreste gazele si panoul Fibaro aprinde luminile care marcheaza ruta de evacuare. In acelasi timp sistemul de ventilatie functioneaza la nivel maxim pentru a elimina fumul. Acestea sunt doar cateva din posibilitatile pe care ti le ofera asocierea modulelor si a dispozitivelor Fibaro.

 


Update Wireless

Senzorul Fibaro isi primeste update-urile in mod automat, fara nici o actiune din partea utilizatorului individual, astfel incat nu va fi niciodata nevoie sa pierzi timp pentru a actualiza software-ul.

Update in progres


Tester de acoperire incorporat

Pentru siguranta ta si pentru a ne asigura ca dispozitivul functioneaza corect, senzorul este echipat cu un tester de acoperire a retelei

Z-Wave. Comunicarea in reteaua wireless Z-Wave iti permite sa stai conectat la panoul de control pe distante mari si prin conectivitate

indirecta, folosind alte module Z-wave. LED-ul incorporat iti permite sa verifici foarte usor daca senzorul se afla in raza de

acoperire si daca poate comunica cu Sistemul Fibaro sau daca are nevoie de alta locatie.

Direct
Transmitere date
In afara razei

Download manual

Click descarcare  manual 

Flood Sensor manual

Vezi filmul

Click  pentru a vedea cum functioneaza modulul.

Flood Sensor video


 

 
Statistici