Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Iluminat

 

Sistemul Fibaro va permite sa controlati toate sursele de lumina din casa printr-o simpla atingere a touchscreen-ului telefonului. Micsorand intensitatea luminilor economisiti atat energie electrica cat si bani. Prin compatibilitatea lor ridicata modulele noastre pot fi folosite pentru a controla orice tip de sistem de iluminat de pe piata. Atmosfera din casa va fi acum in concordnta cu dispozitia dumneavoastra.

 
TOATA CAMERA
Aprindeti sau stingeti toate luminile din camera cu un singur click
 
VIZUALIZARE CAMERA
Cu ajutorul vizualizarii rapide a camerelor puteti afla oricand unde sunt aprinse luminile.

De cate ori ati uitat lumina aprinsa cand ati plecat de acasa? Cu siguranta in repetate randuri. Cu ajutorul sistemului Fibaro, puteti avea control asupra oricarei camere aflate oriunde in lume. Prin interfata usor de folosit puteti controla orice aparat sau dispozitiv cu o singura atingere.
CONTROLATI CASA INTR-UN MOD SIMPLU SI EFICIENT

Daca vreti sa stingeti sau sa aprindeti lumina trebuie doar dati click pe icon-ul corespunzator. Vreti sa reduceti intensitatea luminii la 50%? Nu este nici o problema, puteti face acest lucru cu ajutorul unui slider. Acesta va ajuta sa controlati cu usurinta luminozitatea.
 
 
 
MENIU + SCURTATURI

O bara cu meniul principal este prezenta in partea de jos a interfetei noastre, cu scopul de a va facilita accesul la restul de functii ale sistemului. Totodata, puteti adauga scurtaturi si puteti sa personalizati meniul in functie de nevoile dumneavoastra.
 
Statistici