Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Climat

 

Am dezvoltat un sistem care va ofera control complet asupra temperaturii si circulatiei aerului, atat in toata casa cat si separat pe camere. Sistemul Fibaro raspunde la conditiile meteorologice regland temperatura din camera. O astfel de optiune va poate fi de mare ajutor si in acelasi timp contribuie la reducerea cheltuielilor de intretinere.

 
TEMPERATURA
Controlati temperatura camerei si creati un climat agreabil. Cu Sistemul Fibaro puteti consuma mai putina energie incalzind doar camerele in care va aflati la momentul respectiv.
AER CONDITIONAT
Prea cald? Puteti rezolva cu usurinta aceasta problema. Reglati aerul conditionat in functie de nevoile dumneavoastra.Configurati Sistemul Fibaro sa scada automat temperatura in zilele prea calduroase, asigurandu-va astfel confortul.
UMIDITATE
Influenta vaporilor de apa din aer asupra noastra nu depinde neaparat de cantitatea lor, ci mai degraba de continutul exprimat in procente, care poate varia in functie de temperatura. Sistemul Fibaro va permite sa mentineti un nivel adecvat de umiditate in casa, reglandu-l automat in functie de setarile pe care le-ati facut.
VENTILATIE
Un bun sistem de ventilatie este esential pentru a crea un climat placut si confortabil in camerele din casa. Sistemele de ventilatie joaca un rol extrem de important in viata noastra de zi cu zi. Sistemul Fibaro va permite sa controlati orice tip de sistem de ventilatie, asigurand fluxul de aer in casa.
 
Statistici