Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Instalare

 

Premisa de la care a plecat Fibaro este posibilitea de a fi instalat oriunde, in orice casa, apartament sau birou, fara a afecta infrastructura. Va oferim control total asupra casei dumneavoastra, fara a fi nevoie sa modificati peretii, prizele sau intrerupatoarele. Sistemul nostru se adapteaza cerintelor dumneavoastra, si nu invers. Este unul din numeroasele avantaje care ne scot in evidenta in fata competitorilor.

 

Instalare in 3 minute

Instalarea dispozitivelor noastre dureaza in jur de 3 minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti un anumit intrerupator (de exemplu cel pentru aprinderea si stingerea luminilor) din perete, sa il deconectati de la firele care ies din perete, sa conectati modulul Fibaro la fire si sa reconectati apoi intrerupatorul la modul. Apoi montati la loc intrerupatorul pe perete, completand astfel procesul de instalare.

Structura miniaturala

Fiecare sistem Fibaro are doar 42.5 mm lungime, 37.0 mm latime si 15.9 mm inaltime, ceea ce il face cel mai mic sistem de acest fel din lume. Alte avantaje ale sistemului Fibaro includ modul de prezentare, siguranta si functionarea fara probleme.

 

Instalare simpla si nedistructiva

Pentru a nu risca siguranta dumneavoastra, un electrician sau o persoana specializata ar trebui sa instaleze sistemul. Imaginea de mai jos este un exemplu de instalare pentru unul din produsele noastre.

 

Adaugarea unui dispozitiv la Home Center

Pentru a finaliza procesul de instalare, trebuie sa adaugati dispozitivul instalat la Home Center, adica la baza noastra de date cu automatizari. Punand Home Center in modul ascultare si apasand intrerupatorul sub care este localizat modulul nostru de trei ori ati finalizat procesul de instalare. Prin tehnologia inovativa Z-Wave, sistemul Fibaro poate comunica usor cu Home Center, in timp ce instalarea automatizarilor se face usor si mai ales - ieftin.

 
Statistici