Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Home Center 2

Home Center 2 este centrul Sistemului Fibaro, sau al oricarui sistem automatizat Z-Wave. Home Center 2 a fost creat de inginerii noastri prin implementatarea a numeroase caracteristici neintalnite la alte dispozitive. Home Center 2 redefineste automatizarea Z-Wave pentru uz rezidential si introduce solutii cu adevarat inteligente pentru casa.

 
Home Center 2 Fibaro nu este un simplu dispozitiv electronic . Este in acelasi timp conceput cu grija, inovator si usor de folosit, cu multe functii noi.
 

Carcasa din aluminiu

Ne-am concentrat foarte mult asupra felului in care arata Home Center 2, pentru a va atrage atentia de prima oara cand il vedeti. Nu aveti cum sa va inselati - Home Center 2 Fibaro este facut din aluminiu solid. Nu veti intalni bucati confectionate din plastic nicaieri. Iar Home Center 2 Fibaro nu doar arata bine, ci integreaza si numeroase inovatii.

 
 

Hardware rapid si eficient

Intel Atom 1,6Ghz Processor

Multumita eficientei sale, Home Center 2 este mult, mult mai rapid decat alte solutii Z-Wave aflate pe piata. Comunicarea cu reteaua Z-Wave s-a imbunatatit considerabil, rezultatul fiind raspunsul imediat la comenzile date de utilizator.

4GB MLC Disc Recuperare Date

Siguranta datelor utilizatorului a fost imbuntatita prin inovatiile Fibaro. Fiecare Home Center 2 are propriul sau disc de Recuperare, care detine un backup pentru sistem, unic pentru fiecare gateway. Astfel persoanele neautorizare nu pot avea acces la sistem. Un alt avantaj al acestei solutii este recuperarea rapida a tuturor datelor dupa orice fel de eroare.

1GB RAM,
2GB SLC Hard Drive,

Memorie mare + procesor rapid = comunicare rapida intre dispozitivele sistemului Fibaro. Arhitectura hardware folosita in Home Center 2 face automatizarea Z-Wave mai rapida ca oricand.

 

Instalare usoara si rapida

 

Conectati firele dupa cum se poate vedea in figura de mai jos.
Bagati cablul de alimentare in mufa si cablul de retea la portul LAN.

Dupa aproximativ 2 minute de la conectare , Home Center 2 este gata de functionare. Home Center 2 este setat sa astepte sa obtina o adresa IP de la serverul DHCP . Daca nu sunteti sigur, tineti apasat butonul RECOVERY. Astfel Home Center 2 isi va lua in mod automat un IP static 192.168.81.1 Pentru a avea acces la panoul de control, scrieti adresa IP-ului Home Center 2 in bara de adresa a browser-ului.
 

Posibiltati nelimitate cu Linked Devices

Home Center 2 va ofera numeroase posibilitati de utilizare prin Linked Devices (dispozitive conectate ). Aceasta functie va permite sa combinati mai multe dispozitive intr-un singur dispozitiv virtual cu functionalitate multipla - de exemplu 3 termostate de incalzire plus senzorii de temperatura si umiditate. Avantajul principal este faptul ca puteti controla mai multe dispozitive in acelasi timp apasand doar un buton. Al doilea avantaj este reducerea numarului de icon-uri pentru dispozitive in interfata.

Simplitate prin Devices Panels

Interfata Home Center 2 va ofera control asupra grupurilor de dispozitive care au aceeasi functionalitate - incalzire, aer conditionat, udat gradina. Prin Devices Panels (Panourile pentru Dizpozitive), puteti programa cu usurinta operarea unor grupuri de dispozitive, in functie de zi sau de ora.

 

Localizare geografica

 
Home Center 2 va ofera inca o functie unica - posibilitatea de a va localiza membrii familiei. Acum puteti stii mereu unde se afla copiii dumneavoastra fara sa fie nevoie sa ii sunati o data la cinci minute. Home Center 2 ii va localiza pentru dumneavoastra.
Home Center 2 va arata locatia unui membru al familei,
ruta si pozitia sa pe harta.
Home Center 2 conecteaza telefoanele mobile cu Fibaro
Aplicatie pentru Telefonul Mobil instalata pentru a afla
locatia curenta.
 

Scene Avansate

 
Home Center 2 are o noua abordare a scenelor. Acum scenele pot fi create pe baza oricaror variabile definite de utilizator.
 

Examplu Scena 1 "Ploaie"

In caz de ploaie:
- inchide fereastra de la mansarda,
- opreste stropitorile din gradina,
- setati "ploaie" variabila la 1.
 

Examplu Scena 2 "Opreste stropitorile din gradina la 6:00 am"

In fiecare dimineata la 6:00 verifica daca "a plouat" (variabila definita de utilizator).
Daca nu ("a plouat" variabila = 0) - porneste stropitorile.

Exemplu Scena 3 "Resetare variabila"

Daca "a plouat" si au trecut 12 ore de atunci:
- setati "ploaie" variabila la 0.
Statistici