Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

CASA INTELIGENTA

Urbantec iti aduce in casa tehnologia viitorului.

Daca pana nu demult aceasta tehnologie o regaseam doar in filme, acum ea este la indemana oricui prin sistemul de casa inteligenta Urbantec.  Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza aceasta tehnologie iti spunem doar ca poti decide cum sa actioneze sistemul Urbantec in caz de foc, inundatie sau intrare prin efractie. Descoperirea unei amenintari poate duce la deschiderea rulourilor de fereastra, a portii de garaj, a ferestrelor sau la iluminarea cailor de acces. Este posibil de asemenea rularea unui scenariu de siguranta la atingerea unui buton de pe telefon sau tableta.

Casa ta inteligenta te ajuta sa iti protejezi familia impotriva incendiilor sau a altor dezastre.


Conecteaza-te cu casa ta si cu cei dragi.

Sistemul de casa inteligenta Urbantec foloseste tehnologia Z-Wave care pune in mana ta... la propriu, puterea de ati controla si monitoriza casa. Cu un smartphone, tableta sau calculator te poti conecta cu casa ta prin dispozitivele ce folosesc protocolul Z-Wave.

Z-Wave este o tehnologie fara fir care face produse de uz casnic, cum ar fi: lumini, prize, încuietori pentru usi si termostate, etc., "inteligente". Produsele Z-Wave comunica între ele si pot fi accesate si controlate de pe telefon, tableta sau PC.

 

Seteaza-ti postul de comanda


Descopera si beneficiaza de avantajele sistemului Casa inteligenta Urbantec.

Linistea de ati sti casa in siguranta - indiferent unde te afli;

Economie de energie, deci mai multi bani in buzunar - cu nici un sacrificiu;

Confort si comoditate asa cum nu ai mai vazut – cu un singur butor „inchizi” totul si pleci;

Siguranta, stiind ca vei primi o alerta în cazul în care exista probleme la domiciliu - senzorii de apa, foc, alarma, usi / ferestre isi fac treaba;


Rapid, practic si flexibil.

Prin utilizarea unui Home Center Z-Wave va puteti conecta la lucrurile din interiorul casei tale, daca sunteti acasa sau în timp ce sunteti departe. În prezent, exista aproape 1000 de produse diferite, Z-Wave, care lucreaza împreuna, astfel încât sa poti alege produsele care sunt potrivite pentru casa ta. Partea buna este ca la Urbantec gasesti cele mai importante produse din cele 1000 care folosesc tehnologia Z-Wave. Trebuie doar sa accesezi Magazinul Urbantec sau sa vii in showroom-ul nostru pentru a vedea, simti si testa produsele noastre..

 


Da valoare telefonului tau inteligent.

Stai cu ochii pe lucruri, controleaza consumul de energie electrica sau pur si simplu lasati oamenii în casa ta, chiar atunci când sunt departe.

Porneste caldura atunci când va porniti spre casa.

Primesti o alerta în cazul în care ceva nu este in regula.

Controleaza care intra si iese din casa ta.

"Shut down" la casa când pleci.


Control extins asupra multimedia

Controleaza TV-ul, Home Cinema, Hi-Fi si alte dispozitive in timp ce folosesti scenariile si asocierile, schimband canalele si regland volumul, totul direct din aplicatie.  Folosind solutia Urbantec nu ai nevoie de alta telecomada in afara de telefonul mobil sau de tableta. In plus, toate aceste dispozitive pot porni si reactiona in mod autonom.

 
 

Statistici