Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Automatizari porti si usi de garaj

 

Urbantec  activeaza pe piata din România a automatizarilor pentru porti, usi garaj, usi glisante, bariere automate, porti culisante, sisteme de parcare individuala si cu plata automata, cilindri mobili, atât ca distribuitor cât si ca firma de montaj.

În calitate de partener al producatorului de talie mondiala V2  ITALIA, Urbantec a reusit sa defineasca distributia la nivel national ca principala activitate. Compania dispune de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor sai – firme specializate în instalari – suport tehnic si comercial profesionist si neconditionat, rezultatele exceptionale fiind obiectivul nostru central.

Principalele beneficiile ale automatizari portilor si usilor de garaj:

  • Ai acces rapid din strazi circulate;
  • Securizare impotriva deschiderii fortate a portii din exterior de catre persoane neautorizate;
  • Siguranta, confort maxim si eleganta in exploatare;
  • Portile si usile de garaj se deschid singure, fara ca dumneavoastra sa iesiti din masina, fiind nevoie doar de apasarea unui buton al telecomenzii;
  • In zilele ploioase si reci nu trebuie sa coboriti din masina pentru a deschide poarta sau usa de garaj, acestea fiind actionate doar printr-o simpla apasare de buton.

 

1. Automatizari pentru porti batante

Cele mai intalnite sisteme de porti sunt cele batante cu unul sau doua canate. Astfel in portofoliul nostru de produse gasiti o gama variata de motorizari pentru porti batante. In alegerea tipului de motorizare ce urmeaza a fi montat trebuie avute in vedere mai multe aspecte, cum ar fi: greutatea portilor, lungimea lor, rezistenta la vant, grosimea stalpilor de sustinere, modul de acces pe poarta si frecventa in utilizare. Toate aceste aspecte ne ajuta sa determinam tipul, puterea si modul de actionare al motorizarii.

Dupa ce am stabilit tipul de motorizare potrivit, vom avea in vedere partea de siguranta si anume montajul de fotocelule pe unul sau doua randuri. In functie de numarul utilizatorilor se va opta pentru una sau mai multe telecomenzi.

2. Automatizari pentru porti culisante

Un alt sistem de porti poate nu la fel de intalnit ca in cazul portilor batante sunte cele culisante sau glisante. Diferenta dintre acestea din urma si cele de la punctul anterior este modul de deschidere. Motorizarea unei porti culisante este diferita de cea batanta, atat prin forma cat si prin modul de actionare si functionare. La fel ca in cazul portilor batante, in alegerea tipului de motorizare ce urmeaza a fi montat trebuie avute in vedere mai multe aspecte, cum ar fi: greutatea portii, lungimea si frecventa in utilizare. Toate aceste aspecte ne indica tipul si puterea motorului ce trebuie montat.

Pe partea de siguranta avem un sistem de fotocelule care au rolul de a nu permite portii sa se inchida in momentul in care un obiect trece sau stationeaza in raza lor.

3. Automatizari pentru usi de garaj

Automatizarea usii de garaj da un plus de eleganta si confort proprietarilor unei case. Pentru un confort sporit se pot actiona de pe acceasi telecomanda atat poarta cat si usa de garaj. Astfel incat pe o vreme rea cu ploaie sau ninsori accesul in garaj este posibil doar la apasarea unui buton pe telecomanda.

Toata aceasta gama de automatizari o gasiti in oferta noastra.

Mai jos am trasat cateva dintre beneficiile unei automatizari:

  • Ai acces rapid din strazi circulate;
  • Deschiderea fortata a portii din exterior de catre persoane neautorizate este securizata;
  • Siguranta, confort maxim si eleganta in exploatare;
  • Poarta se deschide singura, fara ca dumneavoastra sa iesiti din masina, fiind nevoie doar de apasarea unui buton al telecomenzii;
  • In zilele ploioase si reci nu trebuie sa cobori din masina pentru a deschide poarta, apesi doar pe un simplu buton.

Doresti o oferta sau sa afli mai multe informatii despre automatizarile oferite de Urbantec, atunci nu ezita, contacteaza echipa noastra.

Statistici