Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Senzor usa/fereastra

Senzor Usa/Fereastra

 

Senzorul de usa/fereastra este un senzor care functioneaza pe baza de baterie. Operarea sa in baza standardului Z-wave ii garanteaza compatibilitatea cu sistemul Fibaro. Senzorul extinde capacitatea sistemului monitorizand deschiderea usilor, a ferestrelor si a portilor de garaj. Se foloseste pentru control automat, control de acces si sisteme de protectie a proprietatii. Instalarea senzorului de usa/fereastra va ofera atat siguranta cat si confort sporit. Elimina de asemenea riscul unor costuri ridicare dar nejustificate pentru incalzire sau aer conditionat. In plus, modulul poate fi echipat cu un senzor de temperatura, si poate folosi intrarea binara incorporata.

 

 

Utilizari:

Senzorul de usa/fereastra combina functionalitatea a 4 dispozitive:


Senzor ReedSenzor

Reed

Intrare binaraIntrare

binara

Senzor temperaturaSenzor

temperatura

Intrerupator scenariiIntrerupator

scenarii


Fibaro Door/Window Sensor Graphite
 

1) Senzor Reed 

Instalarea senzorilor reed ofera HOME CENTER 2 informatii aditionale, care pot fi folosite pentru a controla alte componente ale sistemului Fibaro. Modulul verifica daca o usa/fereastra este deschisa sau inchisa. Fereastra deschisa va impiedica sistemul sa porneasca incalzirea sau aerul conditionat. Astfel, nu veti fi expus la costuri inutile. Cand montati senzorul reed la usa din fata, puteti aprinde automat luminile cand usa se deschide sau sa rulati o scena pre-programata de exemplu "Revenirea acasa". In plus,  Senzorul Usa/ Fereastra poate fi folosit pe post de senzor de alarma. Acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile pe care vi le ofera senzorul usa/ fereastra.

 

 

Aplicatii:


Door & Windows 

Usa & Ferestre

 

Garage door

Usa
garaj

GatesPorti

 


Fibaro Door/Window Sensor White
 

2) Senzor wireless 

Senzorul de usa/fereastra poate fi folosit impreuna cu centrala HOME CENTER 2 pentru a porni orice  aplicatie. O data ce senzorul de usa/fereastra este conectat la un intrerupator de perete clasic poate  controla alte componente ale sistemului Fibaro. Ideea a fost aceea de a permite utilizatorului sa puna intrerupatoare in locatii pe care nu le prevazuse anterior, eliminand nevoia de a cabla. Numarul si locatia intrerupatoarelor existente nu va mai fi o problema la adresa design-ului dumneavoastra interior. Senzorul de usa/fereastra poate lua cu usurinta locul acestui element din sistemul electric.

Fibaro Door/Window Sensor wireless entry sensorFibaro Door/Window Sensor wireless entry sensor
 

3) Senzor de temperatura 

Senzorul de usa/fereastra functioneaza si cu senzorul de temperatura DS18B20 (vandut separat). Acest element minuscul este instalat in intrarile modulului si adaugate la sistemul Fibaro. Instalarea este foarte usor de realizat. Plasati cele trei capete si strangeti-le cu suruburi. Senzorul de temperatura extinde utilizarile centralei Home Center. Senzorul reed ofera sistemului Fibaro informatii asupra unei ferestre deschise; senzorul de temperatura colecteaza datele necesare pentru ventilarea automata a camerei, fara ca aceasta sa fie racita in exces. Senzorul de temperatura poate fi folosit si in planificarea unui profil de temperatura.

 

Fibaro Door/Window Sensor temperature sensor
*DS18B20 se vinde separat
 

4) Intrerupator pentru scenarii 

Senzorul Usa/Fereastra are o caracteristica unica, pornind automat scenariile pre-programate. Pornirea unui scenariu la nivel de instalatie electrica era o operatie dificila pana acum. Necesita un modul Fibaro, instalat anterior pe un dispozitiv electric, care putea rula un scenariu. Aceasta nu era totusi solutia potrivita. Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor clientilor nostri am adaugat senzorului de usa/fereastra functionalitatea de a porni scenarii. Conectati un intrerupator clasic sau orice alt senzor ( de exemplu un senzor de miscare ) la modulul Fibaro si indicati un scenariu pre-programat care sa porneasca. Astfel veti avea o baterie universala si un interupator complet wireless pentru mai multe dispozitive .

 

 

Aplicatii:

 


Fibaro Door/Window Sensor Scenes

 

Buton "plecare de acasa / sosire acasa"  - on/off la dispozitive pre-definite.
 

Conectati un intrerupator clasic la modulul FIBARO si indicati un scenariu pre-programat care trebuie sa porneasca in HC2.  Un anumit numar de click-uri va functiona drept indicator pentru a porni un scenariu.
 

Intrerupatorul, care alaturi cu reader-ul RFID (de ex modul de masina) va deschide poarta, va ridica usa de la garaj, va aprinde luminile   va porni sistemul de ventilatie, va aprinde luminile pe drumul catre casa si in cele din urma va inchide poarta.
Fibaro Door/Window Sensor scenes switch
 

Extrem de compact

 

Senzorul de usa/fereastra este extrem de compact. Este cea mai mica unitate de acest tip disponibla in momentul de fata pe piata. Design-ul sau extrem de simplu il face aproape invizibil pe orice usa sau fereastra. 

Fibaro Door/Window Sensor extremely compact
 

Instalarea facila si rapida

 

Instalarea modulului se faca foarte usor. Scoateti-l din cutie, dati laoparte filmul protectiv de pe baterie si lipiti-l pe suprafata dorita cu banda dublu-adeziva furnizata. Consumul redus reduce inlocuirea bateriei la 2 ani. Sistemul va anunta in avans in caz de baterie descarcata. Consumul curent al bateriei este intotdeauna vizibil in panoul de configuratie al HOME CENTER 2

Fibaro Door/Window Sensor easy and fast installation

 Fibaro Door/Window Sensor easy and fast installation
 

Instalare intuitiva

 

Interfata este extrem de usor de folosit iar adaugarea de dispozitive la sistemul Fibaro se face fara probleme. .  Instalrea este extrem de simpla. Nu depaseste 3 minute.

Adaugarea senzorului la Home Center 21) Mergeti la sectiunea DISPOZITIVE si dati click pe butonul "Add” .

2) Home Center va fi setat pe modul LEARNING .

3) Apasati butonul din spatele carcasei senzorului.

4) Senzorul pentru usa/fereastra este gata de functionare acum.Fibaro Door/Window Sensor intuitive installation
 Update wireless

 

Acest senzor modern a fost conceput pentru a suporta update-uri de software wireless. Toate upgrade-urile dispozitivului sunt complet automate. Acesta este confortul pe care vi-l ofera si vi-l garanteaza echipa Fibaro.

 


Fibaro Door/Window Sensor update

 
 Personalizat

 

Senzorul de usa/fereastra este disponibil in sapte culori. Alegeti culoarea care se potriveste cel mai bine cu designul interior din locuinta dumneavoastra.

 


Fibaro Door/Window Sensor customized
  

Descarcati
manualul

 

Click pentru download manual senzor.

Fibaro Door/Window Sensor manual

 

 

 

 
Statistici